Звернення до виборців в виборчому мажоритарному округу №94 (мешканців Васильківського та Обухівського районів, міст Васильків, Обухів та Українка)

Шановне товариство!

Добігає кінця виборча кампанія по виборам народних депутатів України до Верховної Ради України сьомого скликання. Настав час підводити підсумки, радіти успіхам та працювати над помилками. Мене як кандидата в Народні Депутати Ураїни по 94 мажоритарному округу, націоналіста та українського патріота не може не тішити, що переважна більшість з вас віддали свої голоси за опозиційні політичні партії. Не може мене не тішити і той факт, що майже два мільйона українців в цілій Україні віддали свої голоси за націоналістичні партії, одна з яких ВО "Свобода" отримала підтримку більше 10% виборців. Цей факт, мої шановні земляки, засвідчує, що ви сказали рішуче НІ правлячому режиму зокрема та комуноліберальній системі в цілому. Звичайно цього не досить, ані для повалення правлячого режиму, а не для демонтажу системи тим паче. Розцінюю парламентські вибори 2012 року та події під час подрахунку голосів на цих виборах як черговий, хоч і не великий крок на шляху до національної революції, до відновлення соціальної та національної справедливості та побудови Великої і могутньої Української Держави.

Окремо, від щирого серця хочу подякувати більш ніж тисячі своїх виборців, які на виборах віддали голоси особисто за мене. Це мужні люди, бо вони голосували не просто за українського націоналіста, політв'язня, у них не здригнулася рука віддати свій голос за людину, яку правлячий режим звинувачує в нічому іншому як в тероризмі. Голоси віддані за мою кандидатуру засвідчуюють, що українське суспільство не вірить фабрикованій проти мене та моїх побратимів кримінальній справі. Не вірить, що ми могли навіть потайки задумувати якесь зло супроти України та українців. Звичайно, я отримав не такий вже і високий результат, але слід зазначити, що нікому іншому так як мені не протидіяв правлячий режим. Мене позбавили права зустрічатися з виборцями, агітувати за себе та ідеологію, яку я сповідую. Влада заборонила мені відкриту виборчий фонд щоб унеможливити виготовлення моїми прибічниками агітаційних матеріалів. Саме через це я ціную кожен голос, відданий за мене. Для мене голос кожного українця тої тисячі, які віддали свій голос за мене, вартує набагато більше чим для інших кандидатів десять тисяч голосів їхніх виборців, які спокусилися на голослівні обіцянки та одноразові подачки.

Підбиваючи підсумки виборів по одномандатному виборчому округу №94 хочу зазначити, що ще спочатку виборчої кампанії застерігав виборців, що кандидат від об'єднаної опозиції Віктор Романюк не зможе стати Народним Депутатом від нашого виборчого округу. Головною причиною того, що Віктор Романюк не зміг відстояти свій переможний результат на виборах вважаю факт формування його виборчого штабу з числа осіб, які являються прислужниками правлячого режиму, співпрацюють з СБУ та МВС, допомагаючи останнім репресувати українських патріотів. Як могли свідки у справі так званих "васильківських "терористів", які на догоду фальсифікатором з СБУ, дають покази проти українських патріотів, захищати опозиційного кандидата? Як міг очолювати виборчий штаб опозиційного кандидата Віктора Романюка Владлен Сергієнко, який не просто є свідком в цій сфальсифікованій кримінальній справі, а сам безпосередньо приймав участь у фальсифікації доказів супроти мене та моїх побратимів. Невже хтось з свідомих українців може повірити, що такі пси режиму як Гаврилюк, Сергієнко, Шестаков могли насправді захищати свідомий вибір українців. Ці особи зробили все щоб в 94 окрузі переможцем було визнано представника влади, адже на тих округах, де українські патріоти, українські націоналісти, насправді відстоювали результати волевиявлення громадян, там вони і були захищені. Прикладом може слугувати 215 виборчий округ, де націоналісти відстояли перемогу свого представника Андрія Іллєнка, не дивлячись на те, що йому протистояла в. о. Голови Київради мілярдерша Галина Герега. То що заважало гаврилюкам, сергієнкам, шестаковим відстояти вибір українців у Василькові та Обухові. Відповім. Їм завадило тільки одне. Те що від початку до кінця у виборчій кампанії вони працювали на правлячий режим, вірою і правдою йому служили. Ці особи, які не відстояли голоса виборців у 94 округу винні навіть більше ніж провладна виборча комісія, та також підконтрольні владі суди. Адже дії виборчої комісії та судді були прогнозовані ще з самого початку виборчої кампанії. Наведеними вище словами абсолютно не виправдовую дії Голови Окружної виборчої комісії №94 В'ячеслава Мартинюка. Більше того я і Сергій Бевз як депутати Васильківської міської ради, члени фракції "За Україну! За Васильків!" ініціюємо виключення В'ячеслава Мартинюка з цієї фракції, до якої ми разом входили.

Переконаний, що мешканці міст Василькова, Обухова, Українки, Васильківського та Обухівського району дадуть правдивку оцінку зрадницьким діям осіб, які дозволили вкрасти владі голоси українців.

Вибори скінчилися. Залишається питання чи буде легітимним новообраний український парламент? Зараз лідери опозиції роздумують складати повноваження новобраним депутатам чи ні. Блокувати з першого дня роботу парламенту чи ні. Для мене відповідь однозначна. Верховна Рада України сьомого скликання обрана в нелегітимний спосіб, не може представляти інтереси українського народу, а повторні вибори наврядчи змінять ситуацію, яка склалася, але точно наблизить час національної революції. Тому я за перевибори, за розпуск нелегітимного парламенту! До чого закликаю і вас! Боротьба триває.

Хай живе Національна Революція.Слава Україні!


04.11.2012
Кандидат в Народні Депутати Ігор Мосійчук


Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі