Олімпійський день на Майдані

Червоні палатки , величезна кількість людей у спортивних костюмах, та неймовірна атмосфера – таким був Хрещатик у суботу 21го квітня . Там відбувся олімпійський день у якому брали участь люди майже всіх вікових категорій . О 9й ранку почалась реєстрація учасників а за декілька годин коли всі категорії були укомплектовані розпочалось саме змагання .

На передньому плані видніється головний суддя , який просить учасників першого забігу стати біля лінії та приготуватись для бігу на дистанцію 50 метрів. В руках він тримає білий мегафон , який чудово вписується у спортивну атмосферу . Батьки деяких дошкільнят бігають з фотоапаратами , та трохи хвилюються й самі учасники першого забігу . Майже така сама картина була і у наступних забігах , але батьків поступово замінювали репортери та журналісти а дистанція великими кроками збільшувалась .

Учасники бігли до вказаної позначки біля якої стояв досить агресивний дідусь зі своїми підопічними . Вони видавали квитки , які учасники могли обміняти на сувеніри. Деякі хитруни , що отримали свій квиток чомусь вирішили , що одног їм буде замало і ставали у чергу знову . Дідусь таки помітив , що щось не так і кожного хто підходив до нього за квитком заставляв вивертати кармани , показувати рукава та добре хоч штани знімати нікого не змусив . У перерві між забігами дідусь почав сваритися на своїх колег :

- Ви куди дивитесь !? Що ви робите ? Квитки всяким дурням повіддавали ! Наступного разу шикуйте їх у чергу !

Також на Майдані був розташований міні музей футбольних карикатур і кожен охочий міг подивитися на них . Згодом найкращі учасники отримали призи . Після церемонії нагородження гості почали швидко розходитись . Увагу привертали лише кульки , що прикрашали сцену . Майстерні підлітки по закінчення швиденько зняли їх і перетворили на величезну 20 метрову змію , яка разом з ними пішла мандрувати центром міста …

Т

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі