Дні Москви в Києві: одягаймо вишиванки!

За інформацією прес-служби Київської міської державної адміністрації в Києві з 12 по 15 вересня пройдуть дні Москви. Організатори - КМДА та Уряд Москви. Офіційна програма днів Москви ще не оприлюднена.

Очевидно, що нам, українцям не ватро ставити собі за мету зводити залізну завісу на своєму східному кордоні, адже подібні заходи сприяють розвитку туризму та притоку інвестицій, що само собою є позитивом. Проте, можна з упевненістю стверджувати, що в контексті сьогоднішньої політики діючого промосковського режиму, дні Москви будуть використані у цілях пропаганди так званого "русского міра", який нав'язує нам східний сусід. Отже, імперський російський дух, а точніше душок, гулятиме вулицями нашої столиці цими днями.

Пропоную киянам убезпечити себе від цього душку дуже простими засобами. З 12 по 15 вересня бути одягненими у традиційне українське вбрання, себто у вишиванки, та мати при собі державну жовто-блакитну, або революційну червоно-чорну символіку (стрічки, прапорці тощо).

Разом із тим, попереджаємо столичну владу про неможливість включення до офіційної програми відзначення днів Москви заходів, проведення яких принижуватиме честь і гідність українців, заперечуватиме існування української нації та української держави. В іншому випадку будемо оперативно на це реагувати.

Володимир Манько

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі