Догляд не вдома

Їдучи в село кожний раз маю клопіт везти з собою половину свого туалетного столика. Цього літа просто вирішила купити щось окреме, щоб не возити туди-сюди. Вибір впав на "Чистую линию", доволі бюджетно і все, чим я коли-небудь користувалась залишало мене задоволеною. І в цей раз "Чистая линия" мене не підвела) От такий набір.

Крем для повік. Заявленого зменшення темних кіл та зморщечок я не чекала, втім зволоження та живлення достатньо. Як відпочинок від активного підтягування мені підходить.
Крем для обличчя зволоження та захист. Цей кремик мене потішив. Зволожує відмінно. І навіть у самі спекотні дні лице з ним не спітніло і не зажирнилось. На ніч теж його використовую. Мені навіть здаєсться, що з ним пори підтягуються.
Тонік для нормальної та комбінованої шкіри. Дуже ніжний. Десь там у складі є спирт, та я навіть навколо очей ним протираю і ніяких неприємних відчуттів.
Гель для вмивання. Як він змиває декоративку я не знаю, а пил та кожний жир вмиває прекрасно. Навіть дезинфікує трохи.
Скраб для сухої та чутливої шкіри. Це дуже мілкий пісочок. Більш пілінг, ніж скраб. Пілінгує делікатно, але відчутно.
Догляд за руками. Крем для нігтів та кутікули живить та зволожує відчутно. А от від крема для рук хотілося б більше зволоження, але теж непогано.

От така в мене чиста лінія. А чим з цієї марки ви користувались і які ваші враження?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі