Нам знову здобувати Незалежність ?

Янукович цинічно знищує всі паростки становлення української державності здобуті за останніх 20 років. Ставитись можна по-різному, але це була наша Незалежність, яку наш народ виборював століттями. Сьогодні ми її втрачаємо...

Все що відбулося протягом останнього тижня яскраво свідчить про те, що влада рішуче знищує свободу і демократію в Україні. 

24 серпня стало яскравим прикладом брехливості, підступності і цинізму влади.

Грубо порушивши закон, міліція свідомо спровокувала конфлікт з представниками опозиції, що йшла мирною ходою по зазначеному і узгодженому маршруту. Для правдивості скажу, що ГО "Новий Київ" було подано заявку на прохід мирною ходою 24 серпня, по вул. Володимирська, Михайлівська, Інститутська, Шовковична, Грушевського і Європейська пл. Заборони суду на нашу заявку не було.

Отже, міліція виконала роль Цербера і стала проти власного народу з щитами, кийками, зброєю, сльозогінним газом. Фактично, МВС вступило у злочинну змову з владним криміналітетом і вчинила злочин.

Жодних передумов, щоб заборонити нам святкувати День Незалежності не було.

Взагалі, ідіотизм ситуації полягяє у тому, що ми дожилися до того, що святкуємо головне державне свято мов у концтаборі, за парканами, серед озброєних спецназівців. Це просто якась маячня, щось нереальне і неправдиве...

Зараз вони викликають на допити патріотів, арештовують людей, що здійснювали своє законне право на мирне пересування ! В якій цивілізованій європейській державі таке можливо ?

Міліцейські спікери, з екранів нам розповідають, що міліція діяла правомірно і навіть толерантно... Цирк... Вони кажуть, що у Європі нас вже давно б розігнали водометами відвовтузили і позакидали в тюрми. Якби мова йшла про погроми або якійсь незаконні дії спрямовані на кримінал може й так. Але це була мирна акція опозиції, святкування державного свята, все. Отже вони відверто брешуть, бо міліція діяла незаконно забороняючи людям здійснювати своє конституційне право, право на вільне персування.

Тобто, в чергове вони займаються підміною понять і залякують людей.

Влада ошизіла до того, що викликала на допит одного з авторів Української Незалежності Левка Лук,яненка. Людину - легенду, героя, справжнього патріота, борця за свободу, багаторічного політв,язня, людину похилого віку, в кінці кінців. Що нам ще потрібно для того, щоб зрозуміти, що вУкраїні диктатура, криміналітет править навіть правоохоронними органами.

Мене навіть тут часто запитують про нашу програму, законодавчі ініціативи у майбутньому і т.д. Всіх хвилює питання, хто прийде замість цих. Все вірно, і повірте, все це є, але зараз не на часі. Друзі, зрозумійте, які б програми, проекти, інновації ми б не обговорювали реалізувати їх в умовах олігархічного-криміналітету, паханату буде неможливо, це ж аксіома. Про яку ВР взагалі сьогодні можна говорити ? Це безглуздя. Це некоректно. Не про місця у аморфних списках зараз потрібно думати, бо ніяких виборів у 2012-му році не буде, якщо ми не зупинимо репресивну машину Януковича. Нам потрібна цілковита зміна системи влади в Україні.

Отже, програма дій проста: сьогодні потрібно об,єднуватись не навколо персони, а задля України ! Вийти на боротьбу ми повинні в першу чергу за себе, за своїх дітей, за своїх батьків, за наше майбутнє. Маємо діяти виключно в межах Конституції, щоб вони не мали можливості звинуватити нас у порушеннях закону і для цього у нас достатньо засобів. Але якщо вони підуть з мечем на власний народ, я переконаний, що люди дадуть достойну відсіч агресорам і окупантам. Ми зможемо захистити свою гідність.

Вони нищать і ненавидять все, що називається українським. Вже підготували черговий законопрект Колісниченка-Ківалова спрямований на знищення української мови, навіть у столиці !!! Міністр-українофоб Табачник 1 вересня зустріне у російській школі..., красномовне свідчення їхньої ганебної політики.

Незалежна Україна скінчилася. Янукович хоче знищити її остаточно. Настав час знову здобувати Незалежність ! Ми не зробимо це поодинці, ми можемо зробити це тільки разом, інакше не буде.

Не варто зациклюватись на персоналіях, не варто навішувати ярлики, варто зрозуміти одне, що від кожного з нас сьогодні залежить доля України. Комусь подобається Юля, комусь подобаються інші, це нормально. Але нас має гуртувати бажання бути єдиними в головному - зламати хребет злочинному режиму. Якщо ми це зрозуміємо влада впаде.

Досить роздиратися чварами, з,ясовувати хто більший патріот хто менший. Сьогодні патріотом є той хто готовий гідно протистояти владі, хто не словом, а ділом може долучатися до боротьби за Україну.

Тримаймося, гуртуймося ! Жодних сумнівів, перемога буде за нами !

Слава вам ! Слава Україні !

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі