Костянтин Красовський
В політиці з 2004р. Голова депутатської фракції ВО "Свобода" в Почаївській міськраді. Голова партійного осередку в м. Почаїв.
30.08.2012

На Тернопільщині ОВК розпочали роботу з порушеннями

29 серпня 2012 року на Тернопільщині у м. Збараж окружна виборча комісія у 164 виборчому окрузі намагалася провести перше засідання. Проте через відсутність голови ОВК засідання комісії було перенесено на 31 серпня. Загальний склад ОВК у 164 окрузі – 18 осіб, із них були присутні 11. Як кандидат у багатомандатному виборчому окрузі від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" я також був присутній при спробі провести засідання.

Одинадцять членів комісії підписали присягу члена окружної виборчої комісії. Проте я звернувся до кожного члена ОВК із закликом стоячи особисто зачитати присягу. З цією пропозицією погодилися всі, і присягу склали з повагою, кожен член комісії зачитав її вголос.

З дозволу членів ОВК у мене з'явилась можливість виступити: "Вибори до Верховної Ради України 2012 року мають у демократичний спосіб усунути режим Януковича від влади. Знаючи те, що серед вас присутні представники різних політичних сил, я наголошую, що в першу чергу ви – українці! Хочу вірити, що з вашою допомогою вибори будуть чесними і прозорими.

Маючи великий досвід контролю за виборчим процесом, застерігаю кожного про кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства. Вашим завданням є контроль за роботою дільничних виборчих комісій, де, як показує практика, відбувається найбільша кількість порушень. Бажаю всім вам сил до роботи, бути відданими Україні і українському народові".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі