Про дружин декабристів, Ляшка, чоловіка та соратників Ю.Тимошенко

Про дружин декабристів, Ляшка чоловіків та соратників Тимошенко

Прочитав, розташований матеріал у блозі О.Ляшка про жінок декабристів, додав свій коментар (він був першим)  і не думав більше звертати увагу на цю дурню. Та випадково побачив, що окрім мене додали свої коментарі ще 7 користувачів і мене зацікавило, якої ж вони думки про висловлене судження лідера Радикальної партії?

Без подиву побачив, що коментарі різняться тільки за текстом, але не за його змістом. А тому я вирішив дещо розширити полеміку.

Ляшко з самого початку розпочав з наступу на моральність чоловіка Ю.Тимошенко Олександра. "Коли її мордують у тюрмі, найближчі соратники надто кволі, нічого не роблять, аби її визволити. Турчинов погруз у брудній політиці, продавшись владі. А чоловік взагалі втік до мальовничої Праги. Це негідна поведінка",- моралізує Ляшко.

Про жінок декабристів повторювати Ляшка не буду і не буду писати, кому треба було так возвеличувати, а ж до подвигу, жінок засланих декабристів. Пам'ятаєте Надію Крупську? А маму вождя Уль'янову (Бланк) Марію Олександрівну? Чи треба пояснювати те, що піддавшись комуністичній пропаганді причитав у  радянських книжках Ляшко?

Та справа в іншому, Ляшко міг цього і не розуміти, враховуючи романтичність його натури. Але десь ми про це вже чули. Першим про це заговорив пан Чечетов, який так саме говорив, що Олександр Тимошенко, находячись поруч з дружиною міг би надавати їй моральну підтримку. Та після його слів у той же день проти Олександра була відновлена кримінальна справа. То чи не використовує наш герой Ляшко темники спічрайтерів ПР? Бо так говорять в унісон всі публічні члени Партії регіонів.

Мій коментар, як є вже написав був першим з нього і почнемо.

Valery Khvostov: "Не знаю, чи ходила б до вас щодня дружина, як би знала, що проти неї сьогодні-завтра поновлять, чи відкриють кримінальну справу. Та де Ваша дружина? Дочку знаємо, з нею ви відпочивала на зимових канікулах, знаємо, що у Вашій киівській квартирі пустий холодильник, Бачили Вас самого в барі, а от дружини ніде".  (+6)

А тепер щодо Турчинова, який "погруз у брудній політиці, продавшись владі". А Ляшко в чому погруз? Кому він продався, якщо слово в слово повторює Чечетова і Колесніченко та їм подібних.

А чи пояснить пан Ляшко, лідер Радикальної партії, хто його напоумив говорити суцільну дурню у  тому плані, що батько негідник а дочка  викликає захоплення своєю стійкістю  справжньою любов'ю і відданістю мамі? Що, ще один удар під дих придумали? Та українці  люди обізнані і знають на що направленні ці слова. Не той рівень.

Анонсом до свого письма Ляшко вибрав: "Підтримаю ув'язнену лідерку БЮТу і домагатимусь її звільнення". Хтось про таке чув? Хтось бачив його в залі Печерського суду, чи під його дверми? А може десь у Харкові мельком відзначився під стінами Качанівської колонії? Отож –то.

Дуже толерантний і ліберальний Lesnoj Volk пропонує пану Ляшко:

"Олег, а вы зайдите на ветку НБН пообщайтесь на прямой связи с читателями и пусть вам скажут, что думают и вы им ответите. Бросил свою агит. простынь и улизнул. Выйди на людей и послушай все, что думают о политиках и ваших заметках". (+6)

І що, слабо?

Далі, більше: "Кидати в біді не хочу і свою колишню соратницю Юлію Тимошенко. Я завжди її захищав, коли був поруч. Через внутрішньопартійні інтриги мені вказали на двері. Я не пішов, як інші, до її ворогів. Вони у нас, по великому рахунку, спільні. Я створив власну партію, бо мушу відстоювати інтереси українців, простих громадян. Я не пішов від Тимошенко, коли їй було погано. Коли вона в біді, я готовий прийти і підтримати. І зроблю це. Буду домагатись її звільнення. Хай знає, що попри всі перипетії, друзі пізнаються в біді. Юлія Володимирівна може на мене розраховувати",- обіцяє Ляшко.

Ось як відповіла на таке дописувачі Загорка  01.02.2012 | 01:49 "Какой вы друг ЮВТ мы уже знаем так что  "поздно доктор - я издох" (+3)  та Українець: "Прийду, буду, все це обіцянки на майбутнє. А сьогоді , Олеже ти принижуєш чоловіка Тимошенко: - хіба це гідна поведінка? Негідником ти був , ним ти і залишився.  (+6)

Ольга, написала такий коментар: "Не принимайте близко к сердцу, читатели НБН. Все это Ляшко рассказал журналистам НТВ, снявшим фильм о Тимошенко и опубликовал еще 28 января. На НБН его ленивый помощник, рассчитывая на наш информационный голод, отписался аж 31. 01 Но дело даже не в этом. Почему в каждую бочку меда пан Олежа добавляет целую ложку г... И что здесь основное блюдо? Нам тут приведена ода жене в расширенном варианте, а в оригинале Ляшко высказал уверенность в том, что "Тимошенко получила эксклюзивные условия в СИЗО, а затем в тюрьме за деньги", посоветовал мужу купить место в тюрьме и сидеть рядом. Избави боже меня от таких друзей, а с врагами я сама справлюсь". (+6)

Не хотів приводити слова ще одного, сьогодні останнього коментатора письма Ляшко (судячи з стилю, то його письмо) та, як завжди він б'є поміж вуха , Це Александр Алфёров: "Да угомонится уже, наконец, этот дебилоид?!" (+3).

Пану Ляшко не слід чіплятися до імені Ю.Тимошенко. Партія регіонів визначила йому місце поруч з Богословською, Лук'яновим, О.Бондаренко, Колесніченко, Чечетовим, Зубановим, Олійником і іншими, такими самими, як і він.

Куди вже нижче, Олеже ?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі