Розшукуються люди доброї волі!

Браття і сестри! У мене є товариш, одногрупник Володимир Росенко (20 років). У нього сталась біда - захворів. ДІАГНОЗ: АПЛАСТИЧНА АНЕМІЯ важкого ступеня (хвороба вражає кістковий мозок, внаслідок чого не вироблються клітини крові).

Сім'я вже витратила на лікування майже 100 тис. грн., хоча основний курс лікування лише починався. Володя з багатодітної сім'ї, мама працює вчителем в сільській школі, тому варто допомогти фінансово.

Кошти можна перерахувати в будь-якому відділенні ПриватБанку ( у касі або в терміналі поповнення карток) за номером картки: 4149 4374 0436 5213, Росенко Володимир Миколайович.

Ми часто говоримо про шляхетність, доброту і все таке. І ще частіше відкладуємо це на потім, забуваючи, що все хороше в житті ми можемо зробити тільки зараз, а не колись. І в цьому випадку кожен з нас може зробити дуже добру і життєво необхідну справу - допомогти Володі.

Окрім матеріальної допомоги, було б добре пошириту інформацію в соціальних мережах або усіма можливими способами. Створені сторінки в соцмережах: ВКонтакте та Фейсбук.

За будь-якою інформацією можете звертатись:
063 102 67 89 (Тарас), 063 717 49 96 (Дмитро), 093 918 88 89 (Марія)

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі