Забудовник-рейдер "Герц" погрожує Київській "Свободі" та мені особисто

10 січня 2012 року близько 11-30 до офісу Київської міської організації ВО "Свобода" прийшов громадянин, який не представився та одразу ж почав в ультимативній формі вимагати "з'єднати" його із заступником голови Київської міської "Свободи" Юрієм Ноєвим. Після того, як йому було відмовлено, невідомий почав ображати членів "Свободи", називати її "фашистською партією", поводити себе в хамській манері.

За специфічним хамським стилем та нав'язливим бажанням негайно поговорити по телефону з Юрієм Ноєвим, свободівці впізнали в невідомому відвідувачі "головного адвоката" фірми "Герц", який нещодавно дзвонив та писав смс-повідомлення заступнику голови Київської "Свободи" Руслану Андрійку з погрозами розправи за те, що свободівці допомагають мешканцям вулиці Пирогова в їх боротьбі з незаконною забудовою.

Після цього голова Київської міської організації Андрій Іллєнко припинив розмову із "головним адвокатом" та попросив його звільнити приміщення партійного офісу і не заважати його роботі. У відповідь на це хамовитий відвідувач відмовився покидати офіс і продовжив свої протиправні дії, відверто провокуючи свободівців на силове видворення його з офісу. Після відмови покинути офіс добровільно, свободівцями було викликикано міліцію та складено відповідні заяви на незаконні дії "головного адвоката". Але навіть це не привело до тями "відвідувача", адже він продовжив погрожувати свободівцям.

Київська міська організація ВО "Свобода" розцінює даний інцидент як чергову спробу брутального тиску на "Свободу" з боку корумпованих бізнес-структур, які всупереч рішенням відповідних державних органів та суду здійснюють незаконну забудову в Києві. Очевидно, причиною таких дій рейдерів-забудовників є системна діяльність Київської міської "Свободи", спрямована на підтримку столичної громади в її боротьбі із незаконними забудовами та брудними ділками-прислужниками олігархічного капіталу.

Київська міська організація ВО "Свобода" звертається до правоохоронних органів з вимогою провести перевірку діяльности невстановлених осіб, які захопили двір по вулиці Пирогова, а також провести розслідування фактів погроз на адресу керівництва Київської міської "Свободи" та незаконного втручання в діяльність партійного офісу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі