Регіонал - виборцям: "А я всігда нарушав закон! Понятно?". (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО)

Увага! Кандидат в народні депутати від ПР на зустрічі з виборцями гордо вихвалявся, що постійно порушував Закони України. Тим самим, фактично визнав, що він - злочинець?

До нас потрапило нове ексклюзивне відео з черговим "перлом" кандидата в нардепи від ПР. Такого собі пана Бобова. Він, до речі, як з'ясувалося, є Героєм України... Це високе звання йому присудив вірний друг, партнер і соратник Януковича, латентний член Партії регіонів  екс-президент  Ющенко.

Так от, регіонал Геннадій Бобов на зустрічі з виборцями села Таганча на Черкащині заявив: "Тут чоловік мені каже -- ти нарушаєш законодавство, шо ж ти будеш завтра робити? А я його всігда нарушав! Чуєте, всігда! Понятно?".

Понятно, звичайно, що ж тут "не понятного". Мдааа...,"крепка броня и танки наши быстры..."

Кандидат, що йде від ПР до Верховної Ради, свідомо, не приховуючи, гордо вихваляючись, повідомив своїх майбутніх виборців, що він завжди порушував законодавство України. Значить, його діяльність мають негайно перевірити компетентні органи. Адже, цей чоловік, особисто, публічно заявив, що постійно чинив якісь незаконні дії.Тобто, фактично, він визнав себе злочинцем. А як це ще можна зрозуміти?

При цьому, зауважте, що він балотується від правлячого режиму до вищого законодавчого органу України!!! Як же потрібно не поважати  і принижувати людей (я вже мовчу про повагу до самого себе), щоб так зухвало виголошувати слова, апріорі несумісні з діяльністю народного обранця. Не дай Бог, але можна собі  тільки уявити, як будуть працювати в майбутньому парламенті ось такі "законотворці"- регіонали. Сором!

Що тут скажеш. В країні, де президент та продажна парламентська більшість регулярно ґвалтують Конституцію України, такі речі вже давно нікого не дивують. Це стиль і норма поведінки цих горе-політиків. Втім, замовчувати такі ганебні речі не можна, про це потрібно кричати. Люди повинні знати і бачити всю цю політичну "шолуху". Щоб завтра, перед тим, як зробити свій доленосний вибір, добре подумати, в якій державі вони хочуть жити.

P.S. Геннадій Бобов - один з найбільших латифундистів, "цукровий король" Черкаської області. В 2010 році був довіреною особою Віктора Ющенка на виборах Президента, завдяки йому став Героєм України. Вже в листопаді 2010 року перейшов до Партії Регіонів, вступив у фракцію "регіоналів" в обласній раді. Узгоджений кандидат від влади по мажоритарному округу № 196 в Черкаській області. Останні місяці, ще задовго до початку виборчої кампанії та реєстрації кандидатом в депутати, вів на окрузі незаконну агітацію,  активно підкуповуючи виборців продуктовими пайками.

Друзі! Виборча кампанія стартувала, але життя продовжується і тільки від кожного з нас залежить в якій країні ми прокинемось 29 жовтня. Вибір за нами! Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі