Савчук Тарас
http://taras-savchuk.blogspot.com За українську Україну у вигляді Західно-Української Автономії.
17.11.2011
5

Подяка Світлані Мартинець

Розслідування і викриття псевдохірурга Андрія Слюсарчука проведене журналісткою "Експресу" Світланою Мартинець врятувало не одне життя і здоров'я людей. Вона зробила те чого уникали слідчі органи і міністерство охорони здоров'я. Вона сміливо розкрила таємницю "Профессора Пі", обдарованого титулами і преміями від держави під назвою "Україна".

Почавши досліджувати біографію колишнього львів'янина Андрія Слюсарчука, назначеного Ющенком керівником інституту мозку та прийнятого на роботу міністром охорони здоров'я Миколою Поліщуком, Мартинець розкопала страшні секрети хірургії в "Україні".

Не виключено що по історії Світлані Мартинець іноземці знімуть документальній фільм жахів про муляра-штукатура, який вдаючи з себе лікаря-нейрохірурга робив операції на мозку дітям зі смертельними наслідками. В країні "третього світу", де це тільки й могло статись.

Мiсто Кременець Тернопiльської областi. Центральна районна лiкарня. Операцiйна.

...За дверима цiєї операцiйної - псевдолiкар Слюсарчук убив дитя. Данилковi Прокопчуку було лише три рочки. Хлопчик бавився i впав. У лiкарнi поставили дiагноз: закрита черепно-мозкова травма.

…За дверима цiєї операцiйної шахрай i псевдолiкар Слюсарчук провiв три операцiї на мозковi маленького хлопчика. Результат операцiї запис у журналi №12 за 20.01.2010 р.: дитина померла. У  графi "хiрург" -- "проф. Слюсарчук".

Документ засвідчуючий смерть дитини після операції Слісарчука

Чому мовчало міністерство та інші державні органи нагляду? Їм було незручно признаватись, що затягли на верх зовсім непрофесійну людину? Все б нічого якби Слюсарчук зайняв адміністративну посаду і найбільше чим би шкодив – це розкраданням коштів та нераціональною розтратою. А так…

Не тільки Слюсарчук повинен відповісти перед мораллю за скоєні злочини в білому халаті. Поліщук, який казав: "я говорив лiкарям усiх областей та Криму, аби Слюсарчука не допускали до хворих та до операцiйної, бо то - не лiкар." не міг не припускати що кудись та він і прорветься. Як і ставалось з огляду на порушені кримінальні справи.

Світлана Мартинець на відміну від "Поліщуків" зупинила "скажений скальпель". Їй не стало все одно, коли Слюсарчук став безкорисним для репортажу історії успіху про відомого "земляка" зі Львова. Вона як справжня професійна журналіста пішла далі. Більше Андрій Слюсарчук не проливатиме крові пацієнтів. Її неміністерське немовчазне викриття "Професора Пі" справді більше не допустить його до лікарень "усіх областей та Криму".

Населення "України" та й іноземці, яких у зеніті незатьмареної слави геніального нейрохірурга він міг взятись лікувати, про що вже подумував, коли його талант не дуже оцінювали справжні лікарі тут, мають сказати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ СВІТЛАНІ МАРТИНЕЦЬ.

З нашою байдужою до людей державою, громадянами якої ми є, дякувати доведеться не тільки любителям геніїв-цілителів, а й усім хто потрапляє в лікарні – Слюсарчука легалізували званнями і титулами міністри України, президенти колишній і нинішній. Будь він більш кориснішим і займаючись "хірургією" на живих пацієнтах як хобі, "Професор Пі" запросто міг вибити собі місце головного лікаря якоїсь з лікарень. Як не жахливо звучить, але його мандрівне і нав'язливе бажання робити операції на мозку по регіонам, що дозволяло зручно втекти є ненайгіршим сценарієм. Не відомо чи зупинили б його журналістські публікації, добившись він реальної грошової посади в міністерстві.

Історія зі Слюсарчуком показує наскільки покривальною є лікарська політика в державі під назвою "Україна". Якщо вони, бачачи, а значить свідомо, мовчали про відвертого шарлатана, то що говорити про непрофесійну байдужість і корисливі мотиви лікарів зі справжніми дипломами, але без совісті? Як їх викрити і чи можливо забрати з рук скальпель і з плечей білий халат? …В лікарню як в казино зі ставкою життя та здоров'я.

Займаючись журналістикою по прикладу Світлани Мартинець час викриття дійде й до більш замаскованих кривдників простолюдинів. Її розслідування відродило в мені віру в українську журналістику, здатну не тільки хвалити чи критикувати задля хваління політиків або просто розносити сказане безглуздя і брехню як новину.

Марія Мартинець однозначно заслужила "українську пуліцерівську премію" за вибивання кривавого скальпеля з рук псевдолікаря Андрія Слюсарчука.

Пишу це не знаючи і не бачивши навіть лиця Світлани Мартинець. Від себе і безоплатно, без будь-яких корисливих мотивів, крім поширення класної журналістики і безпечності навколишнього життя.

Савчук Тарас, прихильник Західно-Української Автономії, автор персонального журналу "Коментар"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі