четвер, 05 квітня 2007 19:22

Знесли будинок посеред котловану

Ву Пін, 49 років, та її одноліток чоловік Ву Ян із китайського міста Чунцин, які понад три роки боролися за свій будинок, зрештою погодилися його знести. Помешкання подружжя стояло посеред котловану, який вирили будівельники. Через це не могли розпочати будівництво розважального комплексу.

Колись на території котловану жила 281 родина. 280 із них одразу переселилися, погодившись на грошову компенсацію або нові квартири в іншому районі. Залишався лише один двоповерховий будинок Ву. Вони переїздити відмовлялися.

Подружжю пропонували 20 млн юанів ($2,6 млн) або квартиру в новому будинку. Проте вони не хотіли залишати свій район. Ву Ян оберігав будинок, в якому вже давно не було ні світла, ні води. А його дружина в цей час боролася за житло в суді.

Лише на початку цього тижня вони погодилися переїхати в нову квартиру. Того ж дня ввечері екскаватори знесли помешкання.

Зараз ви читаєте новину «Знесли будинок посеред котловану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі