середа, 30 січня 2008 17:39

Жириновського підтримала власниця найбільших грудей

Ірен Феррарі має найбільші груди в Росії, 21 пірсинг на тілі та силіконові сідниці. Серед її шанувальників — відомі політики та бізнесмени. 25 січня вона приходила підтримати партію кандидата у президенти Володимира Жириновського на мітингу в Москві. Феррарі говорить, вони давно приятелюють.

Справжні розміри своїх грудей не може назвати навіть сама Ірен. Їй не підходить жоден з усіх можливих бюстгальтерів. Жінка шиє білизну на замовлення.

— Гадаю, мій розмір — десь між сьомим та десятим. До своїх грудей я настільки звикла, що не помічаю, наскільки вони великі.

Кумир Ірен — французька порнозірка Лоло Феррарі, у якої були найбільші груди у світі. Псевдонім Феррарі взяла саме на її честь.

Іра (її справжнє ім"я) приїхала до Москви з містечка неподалік Нижнього Новгороду. Там вони з подругою відкрили салон краси. Так заробила на перші операції. Ірен каже, що їй 24 роки.

— Кардинально змінити зовнішність я наважилася через нещасливе кохання. Коли  коханий покинув мене, я дуже захотіла, щоб він про це пожалкував. Пам"ятаю, перед першою операцією на грудях сказала мамі: "Він іще буде молити мене повернутися, коли я зроблю собі отакенні груди", і показувала на 2 метри уперед. Мама з жахом питала: "Як у Нони Мордюкової?". Я відповідала: "Більше, мамо, більше!". Так, зрештою, і сталося — той чоловік захотів мене повернути, але було вже пізно.

На сьогодні Ірен зробила п"ять пластичних операцій — дві на грудях, одну на ребрах та по одній на носі і сідницях.

— Видаляти ребра було не так уже і страшно. Авжеж, мені ламали кістки і виймали їх із мене, але я цього не бачила. І на носі кістки ламали. Спочатку були такі набряки, що я хотіла накласти на себе руки, але потім усе зійшло.

Ірен каже, що мала і матиме багато чоловіків у житті.

— Я користуюся чоловіками, вони дають мені гроші, купують дорогі речі — я не соромлюся про це говорити. Звичайно, я мрію про щасливе кохання. Але, гадаю, це залишиться моєю мрією. Вирішила, що ніколи не вийду заміж — я надто добре знаю чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Жириновського підтримала власниця найбільших грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі