вівторок, 13 серпня 2013 06:30

Жінку замкнули саму в церкві

Британку 43-річну Сару Ґріп із міста Плімут випадково замкнули у неділю в церкві святого Андрія. Вона 4 год. пробула у храмі, розсилаючи повідомлення в соціальні мережі з мобільного. Каже, нікому не дзвонила, щоб не відволікати від недільних пікніків.

— Я молилася в каплиці. Коли вийшла звідти, виявилося, всі вже пішли, а двері зачинені, — розповідає власниця невеликої фірми, що виробляє повидло.

Мати двох дітей зрозуміла, що єдиний спосіб вибратися — це її телефон. Ламати замок не хотіла.

— Почала шукати у телефонній книзі, кого б набрати. Але надворі був такий чудовий день. Я розуміла, що всі зараз на пікніках, на природі, тож вирішила написати у "Твіттер", аби хтось знайшов ключника.

На заклик зреагували поліцейські. Вони відшукали церковного сторожа, взяли в нього ключі й звільнили Сару.

— Добре, що мене так швидко випустили. Я знайшла в церкві вино. Думаю, Бог не був би проти, якби я трохи пригубила. Та до цього не дійшло, — говорить вона. — Важко придумати краще місце для такого "полону". Відчуваєш умиротворення, сонце світить крізь кольорові вітражі. Та вночі було б страшнувато.

Зараз ви читаєте новину «Жінку замкнули саму в церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі