середа, 28 листопада 2007 17:35

Жінки проводять перед дзеркалом три роки життя

За даними нещодавнього опитування британців, жінки в середньому витрачають три роки свого життя на те, щоб причепуритися перед виходом.

У той же час чоловікам три місяці життя доводиться чекати, поки їхня дружина чи подруга закінчить збори і в останні хвилини нарешті обере потрібні туфлі або сумочку. Якщо жінка збирається ввечері вийти "в люди", то буде 1 год. і 12 хв. наносити останні штрихи, крутитися перед дзеркалом і перевіряти вміст сумочки.

Результати опитувань показали, що в середньому жінки витрачають 22 хв. на душ та гоління ніг. 7 хв. іде на те, щоб нанести зволожувальний крем або засіб для автозасмаги. Жінкам потрібно 23 хв., щоб висушити і укласти волосся. На макіяж вони витрачають приблизно 14 хв., а одягаються за 6 хв.

У звичайний день перед виходом на роботу жінки витрачають на збори менше часу — близько 40 хв.

Також у ході дослідження виявилося, що кожна десята пара припиняє стосунки саме через те, що чоловікам набридає чекати, поки жінка причепуриться або зробить покупки.

Раніше вчені підрахували, що людина спить у середньому 24 роки свого життя. А в туалеті проводить, за різними даними, від 6 місяців до 3 років.

Зараз ви читаєте новину «Жінки проводять перед дзеркалом три роки життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі