середа, 19 вересня 2007 16:05

Жінкам-морякам збільшували груди

Минулого тижня жителі Австралії дізналися, що Королівські військово-морські сили витрачали десятки тисяч доларів на збільшення грудей жінок-моряків. Представники флоту звернулися до пластичних хірургів, щоб вирішити не косметичні, а психологічні потреби жінок.

— Деяким жінкам збільшення грудей допомогло позбутися комплексів. Після операцій у них зросла самооцінка, — говорить Ніл Джеймс, голова групи з лобіювання військових проектів Асоціації оборони. — Це допомогло жінкам реалізуватися і краще зосередитися на службових обов"язках.

Опозиційна Лейбористська партія Австралії піддала критиці дії влади.

— Ми не схвалюємо пластичних операцій за рахунок платників податків, — говорить опозиціонер Джоел Фітцґіббон. — Уряд вважає, що йому все дозволено.

Керівництво флоту не розголошує кількість проведених операцій за рахунок платників податків. Та один пластичний хірург із Сіднея розповів, що за минулий рік він збільшив груди двом працівницям флоту. Кожна операція коштувала більш ніж $8 тис. (40 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «Жінкам-морякам збільшували груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі