середа, 01 вересня 2010 03:43

Жінка загинула під покупками

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Біллі-Жан Джеймс несе табличку із написом ”Мир” під час демонстрації у січні. Її чоловік каже, що нерозпаковані покупки віддасть у притулок для бідних
Біллі-Жан Джеймс несе табличку із написом ”Мир” під час демонстрації у січні. Її чоловік каже, що нерозпаковані покупки віддасть у притулок для бідних

Американку Біллі-Жан Джеймс, 67 років, зі штату Невада знайшли під купою мотлоху через чотири місяці після зникнення. Тіло розшукав чоловік 68-річний Білл, із яким вона прожила 40 років.

Пенсіонерка дуже любила робити покупки, вихідні проводила у магазинах, скуповувала дешеві речі. Дім був захаращений порожніми та нерозпакованими коробками і пакетами з їжею.

— У магазині, де все коштує долар, вона скупила асортимент. Їй як найвірнішому покупцеві принесли звідти коробку подарунків, — розповідає Білл. — Сусіди запрошували дружину насамперед, як розпродували мотлох. Біллі могла купити поїдене міллю опудало лисиці, щербату чашку. Купувала тільки дешеве. Бо великих сум я їй не давав.

У квітні Біллі-Жан зникла. Чоловік шукав її всюди, потім сповістив поліцію. Кілька разів правоохоронці із собаками пробували знайти американку.

— Псів збив із пантелику сильний запах гнилих продуктів, — говорить поліцейський Білл Касселл. — Ми шукали тіло і на звалищах, але там смерділо менше. Усюди зіпсовані сосиски, овочі, нерозпакована їжа. Увесь будинок засмердівся.

Білл розвісив у місті портрети дружини, обіцяв тому, хто знайде її, $11,5 тис. винагороди. Вважав, що та втратила пам"ять після інсульту й заблукала.

Псів збив із пантелику сильний запах гнилих продуктів

— Якось я вирішив навести лад у "кролячій норі" — найвіддаленішій та найзахаращенішій коробками кімнаті. З-під купи мотлоху виднілася нога. Я повідомив у поліцію, що дружина знайшлася.

Зараз медексперти і поліцейські Лас-Вегаса з"ясовують причини смерті Біллі-Жан Джеймс.

фото з сайта www.dailymail.co.uk

Біллі-Жан Джеймс несе табличку із написом "Мир" під час демонстрації у січні. Її чоловік каже, що нерозпаковані покупки віддасть у притулок для бідних

Зараз ви читаєте новину «Жінка загинула під покупками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі