вівторок, 19 листопада 2019 05:11

Жінка вистрибнула з вікна з дітьми

У Москві 36-річна Людмила Соклова вистрибнула з вікна дев'ятого по­верху з двома дітьми ­минулого тижня. Вона і її 9-­місячна донька померли. 3-річний син перебуває в реанімації.

Жінка кілька разів телефонувала у "швидку". Пояснювала, що її доньці погано від голоду. Дитина відмовлялася смоктати груди. Людмилі радили викликати педіатра. Одна бригада приїхала до родини, але їй не відчинили дверей.

Лікарі знайшли передсмертну записку матері. Пише, що вирішила все сама. Просить не звинувачувати чоловіка. Той працює механіком. Його відвезли в лікарню у стані шоку.

— Люда довго не могла завагітніти, — розповідає подруга Наталія. — Вони лікувалися кілька років. А потім її накривало якимись дивними хвилями. Припинила спілкуватися з усіма. Стало погано, коли народилася Анютка. Люда весь час шукала в неї якісь проблеми. Постійно повторювала, що хоче померти. Писала страшні речі. Я порекомендувала психолога. Вона кілька разів зателефонувала їй, а тоді заблокувала мій номер. Ми радили чоловікові відвезти Люду в психлікарню. Він теж припинив брати трубку, коли я дзвонила.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вистрибнула з вікна з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі