вівторок, 17 серпня 2010 04:10

Жінка вбивала по 90 комах за хвилину

Автор: фото з сайта www.blogspot.com
  Хуанг Юєн разом із сином тримають пакети із впольованими москітами. Журі оцінило, що в пакетах чотири мільйони комах
Хуанг Юєн разом із сином тримають пакети із впольованими москітами. Журі оцінило, що в пакетах чотири мільйони комах

Хуанг Юєн із острова Тайваню, що належить Китаю, впіймала 4 млн москітів.

Тамтешня компанія "Імбіктус інтернешенл" виробляє пастки для комах. Нещодавно фірма придумала новий розпилювач без хімікатів та оголосила конкурс. 73 учасники змагалися за звання найкращого ловця москітів. Користувалися новим, безпечним для довкілля спреєм.

Хуанг працює на свинофермі на півдні Тайваню. Використала 10 флаконів засобу. За місяць  знищила 4 млн москітів. За хвилину вбивала по 90 комах. Зібрала всіх у пакети. Заважили 1,5 кг.

— Сусіди думали, я геть здуріла. Бігала весь час із тим аерозолем. Сусідка почала на мене дивно дивитися, коли я попросила дозволу позбирати її москітів, — розповідає Хуанг.

Переможниця впіймала удвічі більше москітів за конкурсанта, якому присудили друге місце. Журі рахувало москітів понад 7 год. Дали $3 тис. у нагороду. Рекорд Хуанг Юєн впишуть до Книги рекордів Гіннеса. Захисники природи не виступали проти. Кажуть, смерть кількох мільйонів москітів не позначиться на природі негативно.

На Тайвані цього літа через постійні дощі зросла кількість москітів. Вони переносять малярію та тропічну пропасницю. У липні комаха залетіла до рота ведучій новин на тайванському телеканалі "Чайна телевіжн Ко". Та ледь не задихнулася.

В естонському місті Тарту в червні провели полювання на комарів. Упродовж 10 хв. учасники мали зловити їх якнайбільше. Переміг Рейн Лейб, упіймав 24 комахи.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбивала по 90 комах за хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі