пʼятниця, 08 серпня 2008 18:07

Збиралися викрасти сина президента

Бразильські наркоторговці планували викрасти сина президента країни Луїса Інасіу да Сілви. Поліції вдалося викрити план за два тижні до його здійснення.

Змовники відбували строк у в"язниці Кампу-Ґранді. Спілкувалися між собою через відвідувачів і спільного адвоката. Зловмисники планували викрасти одного з трьох синів президента, кількох федеральних суддів і колишнього міністра туризму Марту Суплісі. Вона — найбагатша жінка країни. Змову викрили після того, як спіймали одного з можливих виконавців злочину. Чоловік мав із собою список усіх жертв.

Бразилія — одна з найзлочинніших країн у світі. Щороку на її вулицях вбивають та грабують понад 45 тис. людей. Торік бразильський уряд виділив майже $3 млрд на боротьбу з вуличним насильством. Кошти надіслали поліції та на будівництво нових в"язниць.

Два місяці тому в місті Сантос банда з 10 молодиків пограбувала бразильського футболіста Пеле, 67 років. Автівку спортсмена зупинили у злиденному районі. Пеле вийшов із машини і сказав нападникам, хто він. Однак ті змусили його віддати гроші, ланцюжок і годинник.

Зараз ви читаєте новину «Збиралися викрасти сина президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі