середа, 16 липня 2008 17:25

За секс на пляжі ув"язнять на шість років

На пляжі столиці одного з Арабських Еміратів Дубаю затримали двох британців. 36-річна Мішель Палмер та 34-річний Вінс Акорса кохалися на піску неподалік свого готелю. Обоє були напідпитку й вимагали від поліцейських не заважати їм. Палмер намагалася вдарити правоохоронців чоботами на високих підборах і кричала на них.

У коханців забрали паспорти і звинуватили їх у порушенні закону — статеві стосунки поза шлюбом, порушення правил поведінки у громадському місці, а також напад на правоохоронця. Нині британці перебувають у слідчому ізоляторі. Їм загрожує до шести років ув"язнення. Адвокати обох громадян ведуть переговори з прокуратурою Дубаїв.

Упродовж двох тижнів поліція затримала 79 туристів за непристойну поведінку на пляжах. У мусульманській країні заборонено купатися й засмагати без купальників, перевдягатися на людях, а також кохатися у публічних місцях.

Поліцейські, вдаючи відпочиваючих, стежать за туристами. Правопорушників, яких затримують уперше, відпускають із попередженням. У злісних відбирають паспорти й доправляють до поліцейських дільниць, інколи штрафують.

Зараз ви читаєте новину «За секс на пляжі ув"язнять на шість років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі