вівторок, 18 вересня 2007 17:41

За оцінку еротичної продукції платять 300 доларів за годину

Автор: фото: REUTERS/Robert Galbraith
  Робота 40-річної Лори Хенкель полягає в тому, щоб розглядати й оцінювати еротичні комікси, фільми, плакати та порнографічну продукцію
Робота 40-річної Лори Хенкель полягає в тому, щоб розглядати й оцінювати еротичні комікси, фільми, плакати та порнографічну продукцію

40-річна жителька американського міста Сосаліто, штат Каліфорнія, Лора Хенкель заробляє на життя тим, що оглядає, збирає та оцінює еротичні твори мистецтва. За роботу вона отримує не менше $300 за годину.

Лора Хенкель 18 років працювала помічником юристів у Маямі та Лас-Вегасі. Але це їй набридло, й вона вирішила змінити рід занять. Жінка поступила на навчання до Інституту досліджень людської сексуальності у Сан-Франциско. Там отримала звання доктора наук із людської сексуальності.

Із того часу Хенкель займається тим, що розглядає еротичні комікси, фільми, плакати та порнографічну продукцію. Найбільший інтерес у неї викликає порнографія та еротика 1950–1970-х. Експерт говорить, що тоді люди та їхні тіла мали більш природний вигляд.

Нині Лора Хенкель збирає експонати для Музею еротичної спадщини. Вона планує відкрити його в Лас-Вегасі у січні наступного року. Нещодавно жінка придбала колекцію з 5 тис. еротичних коміксів, за що заплатила $100 тис.

— Мені подобається те, чим я займаюсь. Мені дуже пощастило, — говорить Лора Хенкель. — Оцінюю речі, які колись вважали непристойними та брудними. Зараз вони набувають цінності. Наприклад, плакат до порнофільму "Глибока глотка" нещодавно продали на аукціоні за тисячу доларів. А еротичні фільми для геїв сьогодні викликають особливий інтерес тому, що колись їх забороняли.

Зараз ви читаєте новину «За оцінку еротичної продукції платять 300 доларів за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі