понеділок, 12 листопада 2007 17:39

За групове побачення заплатили по 8 тисяч доларів

У китайському місті Шанхай 20 чоловіків, серед яких кілька найбагатших людей країни, заплатили по $8 тис. (40 тис. грн) за групове побачення з 30 жінками.

Вечірка відбувалася минулої суботи в розкішній віллі, де 1921 року була створена Комуністична партія Китаю. Гості приїхали на свято в лімузинах. До будинку йшли червоною килимовою доріжкою. Чоловіки не хотіли, щоб їх упізнали, тому ховали обличчя від камер репортерів під масками. Деякі прикривалися паперовими пакетами.

Жінок для багатіїв обирали серед 100 тис. зареєстрованих на інтернет-сайті для самотніх. 30 найкращих оцінювали за зовнішнім виглядом, розумовими здібностями та естетичним смаком. Співробітники сайту знайомств уже проводили подібне масове побачення торік. Тоді вечірка проходила на кораблі в Шанхаї.

За кілька років однією з найбільших соціальних проблем Китаю може стати пошук нареченої. За статистичними даними, нині в країні чоловіків на 3% більше, ніж жінок. У найближчі 15 років не вистачить дружин для 25–30 млн.

Така ситуація склалася через жорстку демографічну політику держави, згідно з якою не можна народжувати більше однієї дитини. Жінки часто переривають вагітність, якщо має народитися дівчинка. Бо в майбутньому, якщо вона не вийде заміж, її утримуватимуть батьки.

Зараз ви читаєте новину «За групове побачення заплатили по 8 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі