пʼятниця, 08 лютого 2008 16:36

Восьмирічний іспанець приборкує левів

  Виступи з левами не здаються Хорхе Елічу небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження
Виступи з левами не здаються Хорхе Елічу небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження

8-річний Хорхе Еліч із міста Ель Айдо, що на півдні Іспанії, з 5 років приборкує левів. Нині хлопчик виступає в цирку "Париж". Щодня виходить на арену з трьома тваринами.

Хорхе народився в сім"ї приборкувачів. Шестеро його братів теж виступають із дикими звірами. Під час першого виступу впоратися з левами на арені Елічу допомагав батько.

Коли він не виступає в цирку, то любить кататися на велосипеді з однолітками і слухати музику. Виступи з левами не здаються йому небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження. Хлопчик сам їх годує й виховує.

Молодих левів Паріса, Думбо і Сабо, з якими працює, Хорхе вважає друзями. Кожен із них важить понад 100 кг. Тварини виконують усі команди приборкувача. Еліч і надалі планує виступати в цирку.

У мексиканському місті Агуаскалієнтес зі 180-кілограмовими биками "грається" 10-річний Рафіта Мірабал. Хлопчик із 5 років займається коридою, у Мексиці він — наймолодший професійний тореадор.

Через малий зріст Рафіті поки що не дозволяють виступати з дорослими тваринами, та хлопець чудово порається з молодими биками. Попри небезпеку, батьки в захваті від успіхів сина. Торік під час виступу бик підкинув Мірабала рогами й почав топтати. Інші тореадори відволікли тварину. Малий травмувався. Однак самостійно підвівся і сказав, що таке іноді трапляється і його це не лякає.

Зараз ви читаєте новину «Восьмирічний іспанець приборкує левів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі