понеділок, 13 серпня 2007 16:41

Восковий Ді Капріо з"явиться в музеї Мадам Тюссо

Автор: фото: REUTERS/Madame Tussauds
  Скульптор наносить останні штрихи на воскову фігуру актора Леонардо Ді Капріо, яка 16 серпня з’явиться в музеї Мадам Тюссо у Лондоні
Скульптор наносить останні штрихи на воскову фігуру актора Леонардо Ді Капріо, яка 16 серпня з’явиться в музеї Мадам Тюссо у Лондоні

— Це одна з найкращих фігур, які я бачив у житті. Він як живий, — каже один із майстрів Музею воскових фігур Мадам Тюссо у Лондоні. Він робив фігуру Леонардо Ді Капріо. Образ 32-річного американського актора, який зіграв головну роль у фільмі "Титанік", з"явиться в музеї 16 серпня.

Увіковічити Ді Капріо у воску вирішили після успіху "Відступників" — іншої картини за його участю. Майстер каже, що за основу брали його образ із фільмів про гангстерів:

— "Солодкий" Ді Капріо нас не цікавить. Його образ — поганий хлопець.

У Музеї Мадам Тюссо для воскових фігур сучасників мірки знімають з самих знаменитостей. Кожен образ виготовляють близько року. Ретельно підбирають колір і структуру волосся. Майстри намагаються передати міміку героя. Деякі скульптури можуть рухатися — їх роблять за спеціальною технологією.

Скульптори кажуть, що особливо приділяють увагу "видатним" частинам тіла зірок. Сідниці акторки і співачки Дженніфер Лопес перероблювали кілька разів. Через фігуру Бреда Пітта розгорівся скандал. Крізь штани дуже виділялося "чоловіче достоїнство".

Одяг на фігурах справжній. Часом зірки віддають до музею власне вбрання і взуття. Інколи бувають проблеми, коли речі абсолютно нові. Якось працівник музею два тижні розношував взуття, щоб воно виглядало вживаним. Утім, майстри кажуть, що гірше, коли зірки віддають старі речі, які нагадують гуманітарну допомогу.

Із фігурами можна фотографуватися. Чоловіки найчастіше роблять знімки з моделлю Наомі Кембелл, а жінки — з актором Бредом Піттом. Деякі скульптури щомісяця ремонтують. Відвідувачі часом обіймають і цілують фігури улюблених зірок. Потім працівникам музею доводиться прикріплювати відірвані пальці та волосся.

Після відкриття фігури Ді Капріо в музеї сподіваються шаленого ажіотажу. Шанувальниці не можуть дочекатися, коли побачать воскову копію кумира.

— Чорт забирай! Він виглядає таким справжнім! О Боже мій, це просто неймовірно, — пише на сайті фан-клубу Ді Капріо одна з його шанувальниць, яка бачила фотографії майже готової фігури. — Восковий Лео такий сексуальний!

Зараз ви читаєте новину «Восковий Ді Капріо з"явиться в музеї Мадам Тюссо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі