середа, 15 серпня 2007 17:29

Володимир Путін уперше роздягнувся на людях

Автор: фото: REUTERS/РИА Новости
  Президент Росії Володимир Путін на риболовлі у Республіці Тува
Президент Росії Володимир Путін на риболовлі у Республіці Тува

Президент Росії Володимир Путін, 54 роки, і князь Монако Альбер ІІ, 49 років, проводять відпустку в Республіці Тува у Сибіру. Путін запросив князя, щоб віддячити йому за підтримку російської заявки на проведення зимової Олімпіади у Сочі 2014 року.

Перші особи Росії не приїжджали у ці місця з 1994 року. Тамтешні мешканці кажуть, що візит Путіна став для всіх несподіванкою. Місцеві чиновники про приїзд президента нібито дізналися з телепередач.

Спочатку Путін і Альбер ІІ поїхали до фортеці Пор-Бажин. Тут до них звернулися батьки 10-місячної тяжко хворої дівчинки із села Кунгуртуг. Президент Росії відразу ж відправив туди лікарів МНС, а тоді надав один зі своїх вертольотів, щоб дівчинку доправили до лікарні.

Після екскурсії фортецею відпочивальники вирушили у 48-кілометрову подорож на човнах по Єнісею. Під час сплаву князь і президент зупинилися, щоб порибалити. Путін позував перед камерами, роздягнений по пояс, демонструючи добру фізичну форму. Це перші знімки президента в такому вигляді.

Перед об"єктивами телекамер Путін телефонував по мобільному голові ФСБ Миколі Патрушеву, щоб вислухати звіт про розслідування теракту на залізниці між Москвою і Санкт-Петербургом. Перед журналістами він давав вказівки виконувачеві обов"язків міністра охорони здоров"я та соціального розвитку Володимирові Стародубову.

— Путін зараз постає перед нами в двох іпостасях — у ролі дуже популярного президента країни і в ролі національного лідера,— пояснює президент Фонду ефективної політики Гліб Павловський. — Позиція Путіна збережеться і після 2008 року, у разі якщо президентом стане хтось інший.

За останніми соцопитуваннями, політику Путіна підтримують до 70% населення країни.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін уперше роздягнувся на людях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі