вівторок, 04 грудня 2007 17:25

Вінтажело Біні застрелив дружину в лікарняному ліжку

Минулої суботи Вінтажело Біні, 77 років, із італійського містечка Прато в Тоскані застрелив свою тяжко хвору 82-річну дружину в палаті місцевої лікарні. Він каже, що не міг більше дивитися на її страждання.

У Марі Тані вже 10 років була хвороба Альцгеймера — розлад центральної нервової системи зі зниженням розумових здібностей, втратою пам"яті та змінами в поведінці. Минулого тижня жінка потрапила до лікарні через повну втрату свідомості. Чоловік доглядав її.

1 грудня Вінтажело Біні зайшов до палати, де його дружина лежала з п"ятьма іншими жінками. Він востаннє на неї подивився, прикрив рушником її обличчя й двічі вистрелив Марі в голову, а потім у серце.

Після цього чоловік сів на ліжко дружини й намагався по мобільному викликати поліцію. На іншому поверсі лікарні саме були правоохоронці, тому відразу з"явилися на місці події. Біні забрали до відділку. Він не чинив опору. Його звинуватили в навмисному вбивстві.

43-річний син та 44-річна донька Біні про все, що трапилося, дізналися з новин. Вони прийшли до відділку побачити батька. Там вони підтвердили, що мати тяжко хворіла протягом 10 років. Останнім часом вона не впізнавала близьких.

Поліцейські пояснюють, що затримали Біні, бо боялися, що чоловік учинить самогубство. У камері за ним установили постійний нагляд. Із чоловіком бесідував психолог.

Вінтажело Біні раніше працював дорожнім патрульним. Через поважний вік затриманого та з огляду на особливості справи він, найімовірніше, чекатиме суду не в тюремній камері, а під домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «Вінтажело Біні застрелив дружину в лікарняному ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі