вівторок, 24 червня 2008 18:28

"Винні груди" візуально збільшують бюст (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS
  Моделі демонструють роботу ”Пивного живота” і ”Винних грудей”. На нижньому фото — вигляд у майках
Моделі демонструють роботу ”Пивного живота” і ”Винних грудей”. На нижньому фото — вигляд у майках

"Пивний живіт" та "винні груди" для перенесення і вживання алкогольних напоїв розробила американська компанія "Андердевелопмент".

"Пивний живіт" складається з ємності, яку вкладають у спеціальну кишеню. Її потім пристібають до живота та спини й ховають під одягом. Можна надягати пристрій через голову. Із кишені виводиться трубка, через яку п"ють пиво. У таку "сумку" поміщається до 2,3 л напою.

Жінкам компанія радить користуватися бюстгальтером "винні груди". У нього вшивають такі ж ємності, в які можна влити 0,7 л напою — пляшку вина. Винахідники кажуть, що бюстгальтер користується попитом у жінок не лише через зручність, але й тому що візуально збільшує груди.

Обидва винаходи мають охолоджувальний шар, у який насипають лід. Особливий склад ємностей не пропускає температури назовні. Тому напої не нагріваються від тіла, а людина не відчуває холоду від льоду.

В "Андердевелопмент" радять надягати "живіт" та "груди" на масові заходи, під час яких важко купити напої. Купити ці речі можна через інтернет. Їх ціна коливається від $35 до $100.

Зараз ви читаєте новину «"Винні груди" візуально збільшують бюст (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі