неділя, 15 квітня 2007 17:14

Відкушену руку пришивали сім годин

Автор: фото: REUTERS/Frank Lin
   У зоопарку таїландського міста Гаосюн крокодил відкусив руку ветеринарові, який прийшов оглянути тварину
У зоопарку таїландського міста Гаосюн крокодил відкусив руку ветеринарові, який прийшов оглянути тварину

Ветеринар Чанг По Юй здійснював плановий огляд у зоопарку таїландського міста Гаосюн. Працівники поскаржилися, що погано почувається нільський алігатор.

Юй кілька разів вистрелив у рептилію уколом зі снодійним, щоб її приспати. Потім зайшов у клітку, аби почати обстеження. Коли ветеринар почав витягати зі шкіри крокодила дротики від снодійного, виявилося, що ліки ще не подіяли. Тварина різко повернула голову, схопила чоловіка за руку та відкусила її.

Забрати кінцівку з пащі співробітники зоопарку змогли тільки після того, як убили рептилію. Ветеринара та його руку доправили до шпиталю. Хірурги сім годин робили операцію. Вони кажуть, що руку таки вдалося пришити і вона працюватиме.

Менше пощастило 70-річній американці Хелені Куто з Маямі. Минулого тижня вона підстригала кущі у своєму саду неподалік озера. Раптом з водойми виповз алігатор і напав на жінку.

Рептилія відкусила Куто півруки і намагалася затягнути її в озеро. Крики жінки почули сусіди. Вони врятували Хелен від крокодила. Згодом поліцейські пристрелили тварину.

Відкушену руку витягнули зі шлунка алігатора і разом з постраждалою доправили до лікарні. Однак врятувати жінці кінцівку лікарям не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Відкушену руку пришивали сім годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі