пʼятниця, 04 листопада 2011 06:45

Відео сварки Ксенії Собчак і лідера "Наших" не пустили в ефір

У неділю на російському телеканалі "НТВ" не вийшло в ефір суспільно-політичне ток-шоу "НТВшники". У ньому мали показати сюжет 29-річної Ксенії Собчак про чиновника Василя Якеменка, який є неофіційним лідером молодіжного руху "Наші". Його шість років тому заснувала адміністрація президента Росії.

Відео телеведуча зняла випадково. Минулого тижня зайшла в один із найдорожчих заміських ресторанів "Маріо", що біля міста Брянська. Хотіла зробити сюжет про страви з устриць. За одним зі столиків сидів 40-річний Якеменко із дружиною Марією. Ксенія Собчак підійшла до них. Попросила у Василя Якеменка інтерв'ю для щомісячного журналу "GQ". Той відмовився говорити.

Подружжя ще не встигло зробити замовлення. Ксенія Собчак спитала, як чиновник може дозволити собі обід у такому дорогому ресторані, де бокал італійського шампанського "Белліні" коштує 1300 руб. (близько 350 грн. — "ГПУ"), устриці по 500 руб. за штуку. У середньому обід без спиртного в ресторані з італійською кухнею обходиться одному відвідувачеві в 4 тис. руб. — понад 1 тис. грн.

— Ну що там мені, світській діві, але ви — по таких ресторанах? Могли б усе на партію дати, — сказала телеведуча.

У понеділок Ксенія Собчак виставила відео в соцмережі. За кілька днів ролик переглянули понад 100 тис. користувачів. Телеведучу звинувачують у нетактовності.

У Василя Якеменка двоє синів. Два роки тому з'явилася інформація, що неповнолітні діти чиновника мають земельні ділянки по 12 соток, три квартири, будинок та автівку "Ауді К'ю 5". У їхнього батька 6 соток землі, "Тойота Ленд Крузер 100". Дружина не має ні доходів, ні власності.

Зараз ви читаєте новину «Відео сварки Ксенії Собчак і лідера "Наших" не пустили в ефір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі