вівторок, 08 квітня 2008 17:18

Весілля "наступника" Паваротті транслювали по телебаченню (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS/Pilar Olivares
  Перуанський тенор Хуан Дієґо Флорес із дружиною Юлією Траппе виходять із собору в столиці країни Лімі. Там не проводили вінчань майже 60 років
Перуанський тенор Хуан Дієґо Флорес із дружиною Юлією Траппе виходять із собору в столиці країни Лімі. Там не проводили вінчань майже 60 років

Перуанського тенора 35-річного Хуана Дієґо Флореса називають наступником Лучано Паваротті. Його розклад виступів розписаний до 2013 року. У суботу в столиці Перу Лімі співак обвінчався з дружиною Юлією Траппе.

Серед запрошених на церемонію був президент країни Алан Ґарсіа Перес із першою леді, найпопулярніший місцевий письменник Маріо Варґас Льоса та іспанський тенор Пласідо Домінґо. Однак він не зміг приїхати до Перу. Загалом на весілля запросили майже 800 осіб. Церемонію наживо транслювали по національному телебаченню.

Флорес офіційно зареєстрував шлюб із Траппе торік у Відні. На церемонії були присутні лише родичі молодих. Тепер співак вирішив організувати ще католицьке вінчання в старому соборі рідного міста. Тут не проводили весільних обрядів із 1949 року.

Наречена тенора була одягнена в класичну пишну сукню з розшитим корсетом. Із коштовностей — діамантові прикраси й дорогоцінна тіара. Після церемонії молодята привітали натовп шанувальників з балкона муніципального будинку.

Хуан Дієґо Флорес займається оперним співом із 17 років. Тривалий час він грав у групі та мріяв стати рок-зіркою. Його талант помітили, коли хлопець пішов учитися на вокальне відділення консерваторії. Прославився на оперному фестивалі 1999 року в італійському місті Пезаро.

Перуанський тенор познайомився з майбутньою дружиною кілька років тому. Юлія Траппе народилася в Німеччині, виросла в Австралії. Вона була моделлю. Флорес майже скрізь подорожує з жінкою.

Зараз ви читаєте новину «Весілля "наступника" Паваротті транслювали по телебаченню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі