неділя, 17 червня 2007 17:45

Вантажний корабель протаранив міст

Автор: фото: reuters/Dragon Xuan
  Під час обвалу мосту між китайськими містами Хешан і Фошан минулої п'ятниці в річку впало 4 автомобілі з сімома пасажирами. Через бурхливу течію рятувальники  досі не можуть їх знайти. Вантажний корабель, що врізався в опору, затонув. Усі члени екіпажу вр
Під час обвалу мосту між китайськими містами Хешан і Фошан минулої п'ятниці в річку впало 4 автомобілі з сімома пасажирами. Через бурхливу течію рятувальники досі не можуть їх знайти. Вантажний корабель, що врізався в опору, затонув. Усі члени екіпажу вр

Близько п"ятої години ранку минулої п"ятниці обвалився міст, який сполучає два китайські міста Хешан і Фошан в провінції Гуандонг. В опору врізався вантажний корабель із піском.

Відразу після удару близько 200 м бетонних конструкцій упали в річку. Разом із ними у воду полетіли двоє робітників, які перебували на мосту. Дорогою якраз проїздили чотири автомобілі. Вони також опинилися в річці. В автівках було семеро осіб.

У перші місяці літа рівень води в річках на півдні Китаю піднімається. Тому потік був бурхливим. До того ж через туман команда корабля відхилилася від основного курсу. Частина мосту обвалилася прямо на корабель. Він пішов на дно.

Десять членів екіпажу вдалося врятувати. Рятувальники досі не можуть знайти автомобілі з пасажирами. Заважає стрімка течія.

Зруйнований міст побудували 17 років тому. Після нещодавньої перевірки інженери запевнили, що він у повному порядку і служитиме ще довго. Зараз, кажуть, на його ремонт потрібно не менше як півроку.

У березні в провінції Цзянсі теж обвалився міст. Виявилося, його будівництвом займався сліпий підрядник. Він вніс неузгоджені зміни в проект. Травми отримали 12 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Вантажний корабель протаранив міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі