середа, 26 вересня 2012 07:00

В чемпіонаті Європи серед вусатих і бородатих змагатимуться понад 100 учасників

Автор: фото з сайта www.fotoden.info
 

22 вересня італієць Антоніо Моретті приїхав у французьке місто Віттерсдорф для участі в чемпіонаті Європи серед вусатих і бородатих. За перші місця в кількох категоріях змагатимуться понад 100 учасників.

— Вуса найкраще відображають характер чоловіка, — каже Антоніо. — У мене закручені догори вуса-антени, як у Сальвадора Далі. За допомогою них я підтримую зв'язок із Космосом. Вуса допомогли мені зустріти третю дружину. Вусаням жінки більше довіряють. А відколи запустив бороду — краще пішов бізнес. Я відкрив ресторанчик на березі моря і купив катер, про який мріяв із дитинства.

Француз 63-річний Андре підкручує свої вуса, довгу бороду заплітає в косичку.

— Щоб запустити бороду, не достатньо просто перестати голитися, — розповідає Андре. —  За цим чоловічим атрибутом потрібен постійний догляд. Форму бороди й вусів слід підрівнювати за допомогою невеликих ножиць один-два рази на тиждень. Щомісяця варто відвідувати перукарню. Тільки недавно навчився робити укладку. У мене борода сива. А товариш, аби здаватися молодшим, щомісяця фарбує бороду і вуса.

Є багато косметичних засобів по догляду за бородою й вусами. Дружина купує мені спеціальний шампунь. До цього користувався дитячим милом. Воно не подразнює шкіру, робить бороду м'якою.

Зараз ви читаєте новину «В чемпіонаті Європи серед вусатих і бородатих змагатимуться понад 100 учасників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі