вівторок, 22 липня 2008 17:53

В Австралії побудують селище для гомосексуалістів-пенсіонерів

Селище Лінтон Естейт для пенсіонерів із нетрадиційною орієнтацією побудують в австралійському штаті Вікторія. У ньому житимуть літні геї, лесбіянки та трансвестити.

— Усім нам хочеться, аби в старості нас оточували друзі, — каже Пітер Діксон, керівник будівництва. — Проект селища створили, аби задовольнити цю потребу в осіб нетрадиційної орієнтації.

Будівництво Лінтон Естейт коштуватиме майже $25 млн. У селищі зведуть 120 дво- та трикімнатних котеджів, тенісний корт, майданчики для гри в боулінг, театр під відкритим небом. Також буде сучасний розважальний центр із басейном, спа-салоном, гімнастичною залою, кафе, ресторанами та музичною кімнатою.

Лінтон Естейт побудують неподалік міста Дейлсфорд. У ньому живе найбільша в Австралії громада гомосексуалістів.

Ідея та проект будівництва були готові три роки тому. Однак його не починали через протести місцевих жителів, які не хочуть мати під боком селище людей із нетрадиційною орієнтацією. Ідея обурила також частину самих гомосексуалістів.

— Вони просто хочуть загнати нас до резервації, коли ми будемо надто старими, аби захищати себе. Такі проекти створюють, аби такі, як я, не мозолили очі "нормальним" людям, — каже лесбіянка 35-річна Люсі Ікс із Дейлсфорда.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії побудують селище для гомосексуалістів-пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі