середа, 26 грудня 2007 17:50

В авіакатастрофі у Панамі вижила одна дівчинка

12-річна американка Франческа Льюіс — єдина, хто вижив після авіакатастрофи, що сталася в неділю в Панамських джунглях.

На борту приватного літака, яким керував 23-річний Едвін Лассо, було три пасажири. Бізнесмен Майкл Кляйн, 37 років, повертався з 13-річною донькою Талією та її подругою Франческою з приватного острова.

Літак зник із радарів у неділю ввечері. Мати Талії, розлучена з Кляйном, забила на сполох у понеділок. Вона пообіцяла $25 тис. тому, хто хоча б приблизно визначить місце перебування літака.

Тіла трьох загиблих знайшли в незаселеному регіоні на важкодоступному схилі вулкана Бару за 270 км від столиці. У Франчески Льюіс численні переломи, поранення та гіпотермія.

— Це чудо, що дівчинка вижила, бо літак розбився на шматки, — каже голова державної агенції громадського захисту Роберто Веласкес.

Нині постраждала досі перебуває на місці пригоди. Їй надають допомогу в імпровізованому притулку. Холодна погода та постійні дощі не дозволяють доправити дівчинку до лікарні.

Причину аварії ще не встановили. Один із очевидців розповідає, що літак, долаючи сильні вітри, ішов дуже низько.

Загиблий Майкл Кляйн очолював одну з найбільших у світі компанію, що займається електронною поштою. У 17 років він закінчив коледж. Колеги згадують його як ідеального співрозмовника. Кляйн дуже любив свою дочку Талію, яка займалася кінним спортом і завжди перемагала на змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «В авіакатастрофі у Панамі вижила одна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі