вівторок, 11 березня 2008 18:52

В Японському морі знайшли корабель-привид

Японське управління морської безпеки виявило в морі корабель, що дрейфує. На ньому немає номеру, люди на борту відсутні.

Вантажне судно завдовжки майже 20 м і 6,4 м завширшки. Японці знайшли там написи кирилицею і вважають, що корабель російський. Припускають, що він стояв в одному з портів Сахалінської області Приморського краю. Його зірвало з рейду і віднесло в Японське море під час шторму. Однак у морському управлінні Примор"я повідомляють, що з портів жоден корабель не зникав.

На борту не виявили нічого небезпечного і залишили судно дрейфувати.

Існує багато легенд про кораблі-привиди. Дехто вважає, що це те саме, що й НЛО. У світі існують особливі зони, де найчастіше помічають подібні речі.

Неподалік берегів Великої Британії, у районі протоки Ла-Манш, кожних 50 років з"являється англійський корабель "Леді Лавін-Бонд", який затонув 1748 року. Уперше судно бачили 1798-го команди двох британських кораблів. Воно виглядало настільки реальним, що капітан берегової охорони "Еденбрідж" попередив команду про неминуче зіткнення.

1848 року екіпаж іншого судна спостерігав за катастрофою корабля-привида. Моряки вийшли на шлюпках рятувати людей, які начебто тонули в морі. Виявилося, що це був міраж. Кажуть, що "Леді Лавін-Бонд" бачили 1898-го, 1948-го і 1998-го. Наступну появу корабля очікують 2048 року.

Зараз ви читаєте новину «В Японському морі знайшли корабель-привид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі