вівторок, 01 липня 2008 17:34

В Абхазії вибухнули чотири бомби

29 червня в абхазькому курортному місті Гагри сталося два вибухи. Саморобні бомби спрацювали спочатку біля центрального ринку, потім неподалік банку. Поранення дістали шестеро жінок. В однієї з них значні ушкодження очей.

Наступного дня два вибухи поспіль пролунали в Сухумі — столиці невизнаної республіки. Прокурор Аліса Бігвава повідомляє, що злочинці заклали пристрої поблизу зупинки маршрутних таксі. Постраждали п"ятеро людей.

Одразу після першого інциденту абхазькі та грузинські політики обмінялися звинуваченнями. Президент Абхазії Сергій Багапш, 59 років, стверджує, що в такий спосіб грузинські силовики намагаються зірвати туристичний сезон:

— Теракт направлений проти Абхазії, проти росіян, які відпочивають на території нашої республіки. За цим стоїть Грузія, яка не припиняє спроб дестабілізувати ситуацію в Абхазі.

Із Тбілісі відповідають, що це брехня.

— Багапш та його підлеглі намагаються перекласти на нас відповідальність за те, що вони не здатні контролювати війну злочинних кланів, — заявляє представник Міністерства внутрішніх справ Грузії Шота Утіашвілі.

Зараз ви читаєте новину «В Абхазії вибухнули чотири бомби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі