четвер, 14 серпня 2008 18:01

Українських медиків могли відправити до Грузії

10 серпня майже 100 військових медиків із Вінниці збиралися вилетіти до Тбілісі, столиці Грузії. Мали надавати допомогу мирному населенню. Однак за кілька хвилин до злету літака з військового аеродрому в Старокостянтинові Хмельницької області генеральний штаб Міністерства оборони дав відбій. Увечері автоколона повернулася до Вінниці.

Військовослужбовці, які не захотіли назватися, розповіли, як готувалися до виїзду в Грузію:

— Багатьом із нас закордонні паспорти оформили за добу. Хоча спочатку ми думали, що їдемо помагати людям постраждалих від повені населених пунктів Західної України. Коли ж дізналися про Грузію, молили Бога, щоб рейс скасували.

Кажуть, мати одного з військовослужбовців так перехвилювалася, що потрапила до лікарні з інфарктом. 10 осіб нібито письмово відмовилися від відрядження. У Вінницькому військово-медичному центрі пояснень не надають.

На сайті Міноборони є інформація, що в Грузії перебувають двоє українських миротворців — військових спостерігачів місії Організації Об"єднаних Націй.

Зараз ви читаєте новину «Українських медиків могли відправити до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі