понеділок, 22 жовтня 2007 19:00

Учитель англійської зґвалтував 12 хлопців

Минулого тижня за 200 км від столиці Таїланду Бангкоку заарештували 32-річного громадянина Канади Крістофера Ніла. Кілька років його розшукував Інтерпол за підозрою в педофілії. Уперше в пошуках допомагала світова громадськість. Свідчення про ймовірного злочинця надали понад 350 людей.

— У цій справі ми вичерпали всі методи розслідування, — говорить представниця Інтерполу. — Але нам ніяк не вдавалося встановити особу підозрюваного. Тому звернення до людей стало для нас останньою надією його знайти.

За даними слідства, канадець зґвалтував 12 хлопчиків і розмістив у Інтернеті 200 фотографій, що свідчили про його злочини. Ордер на арешт тайський суд видав після показів 17-річного хлопця, якого Ніл зґвалтував кілька років тому. Підлітка знайшли за фотографіями в електронній мережі. Ніла затримали через день після того, як видали ордер на його арешт.

Кілька років спецслужби намагались ідентифікувати підозрюваного педофіла. Ніл змінював своє зображення на знімках в Інтернеті. Коли поліції вдалося відновити його деформоване зображення на одній із фотографій, пошуки активізувалися.

Поліція визначила його місцезнаходження та рід занять — він працював учителем англійської мови в Південній Кореї. Зловмисник утік до Таїланду після того, як Інтерпол оголосив про його розшук по всьому світу. Нині Крістофер Ніл чекає на суд. Йому загрожує до 20 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Учитель англійської зґвалтував 12 хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі