Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 18:04

У Венесуелі видадуть диск із піснями Чавеса

Президент Венесуели Уґо Чавес, 53 роки, заявив про випуск диску з народними піснями у власному виконанні. Композиції записали під час численних ефірів щотижневої телевізійної передачі "Алло, президент", на якій Чавес завжди з"являється.

Зазвичай кожен випуск передачі присвячений актуальній проблемі, яку можна обговорити з президентом. Для цього необхідно лише додзвонитися в студію. Передача може тривати кілька годин поспіль — якщо Чавес захопиться й почне виголошувати чергову запальну промову.

24 вересня він побив свій власний рекорд. Його монолог тривав 8 год. 6 хв. Зазвичай він буває лаконічнішим. Інколи, щоб розважити телеглядачів, Чавес запрошує до студії венесуельських музикантів і вони разом грають і співають народні пісні.  Із запису таких виступів і вийшов персональний диск Чавеса "Пісні на всі часи". Сам президент стверджує, що вихід збірки був для нього несподіванкою.

— Цей диск — чергова витівка керівниці моєї прес-служби! — сказав він.

На обкладинці зображений усміхнений президент у червоній сорочці, широкополому капелюсі і з мікрофоном у руках. Диск розповсюджуватимуть на території Венесуели безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі видадуть диск із піснями Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути