понеділок, 14 липня 2008 16:54

У світі залишилося 100 неодружених мільярдерів

На Землі, за підрахунками американського журналу "Форбс", живе 1125 мільярдерів. 100 з них не були одруженими.

Наймолодші самотні мільярдери — 24-річний американець Марк Цукерберг та його ровесник, німецький принц Альберт фон Турн унд Таксіс.

Цукерберг заробив гроші чотири роки тому, коли навчався у Гарвардському університеті. Він створив соціальну інтернет-мережу "Фейсбук". Нині цей сайт коштує майже $2 млрд.

Німецький принц Альберт фон Турн унд Таксіс походить із давнього заможного роду. У XV ст. його представники започаткували першу європейську поштову службу. Альберт став мільярдером у 18 років, отримавши у спадок кілька мільярдів доларів та 30 тис. га землі.

Неодружені також мільярдери Сергій Брін, 34 роки, та Михайло Прохоров, на рік молодший за нього. Брін народився у СРСР. Коли хлопчикові було 6 років, переїхав із родиною до Сполучених Штатів Америки. Там він створив пошукову систему "ґуґл". Нині його статки оцінюють у $7,3 млрд.

Росіянин Михайло Прохоров, голова компанії "Норільський нікель", володіє $19,5 млрд. Якось він посперечався із друзями, що одружиться до 42 років. Однак російський мільярдер досі одинак.

— Одружуся, коли зрозумію, що зустрів свою справжню єдину любов, — каже він. — Хочу прожити з цією людиною усе життя і померти в один день.

Зараз ви читаєте новину «У світі залишилося 100 неодружених мільярдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі