неділя, 08 липня 2007 16:19

У сина екс-віце-президента США знайшли наркотики

24-річного Альберта Ґора-третього, сина колишнього віце-президента США Альберта Ґора, минулої середи заарештували за зберігання наркотиків.

Ґора-молодшого поліцейські зупинили за перевищення швидкості. На блакитній "тойоті" він мчав зі швидкістю 160 км/год поблизу Сан-Дієго. Правоохоронці вловили запах марихуани й вирішили обшукати автомобіль. Знайшли 28 г цього зілля і сильнодіючі антидепресанти. На жоден із медичних препаратів Ґор рецепта не мав. Його привезли до відділку, проте невдовзі відпустили під $20 тис. застави.

Це вже не перший арешт Ала Ґора. 2000-го його затримали за перевищення швидкості. Через два роки — за керування автомобілем у нетверезому стані. 2003-го він опинився в камері, бо їздив у стані наркотичного сп"яніння. При цьому також мав при собі наркотики.

Батько затриманого, Альберт Ґор, обіймав посаду віце-президента США в 1993–2001 роках в адміністрації Білла Клінтона. 2004-го він програв президентські вибори Джорджу Бушу. Зараз він бореться з проблемою глобального потепління.

Зараз ви читаєте новину «У сина екс-віце-президента США знайшли наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі