середа, 24 вересня 2008 18:05

У швейцарському ресторані годують грудним молоком

У меню ресторану "Сторхен", що в швейцарському містечку Вінтертур, є страви з вмістом грудного молока. Власник закладу Ганс Лочер пропонує гостям супи та соуси, що містять 75% жіночого грудного молока. Також можна замовити стейк чи відбивну на цій рідині.

Нещодавно ресторатор почав пошук жінок-донорів. За 400 мл Лочер обіцяє $6.

— Ми всі виросли на маминій груді. Чому би нам не включити знайомий із перших годин життя делікатес у щоденний раціон? — говорить швейцарець.

Ресторатор почав експериментувати з молоком, коли в нього народилася донька. Каже, аби рідина мала необхідну консистенцію, треба додавати трохи збитих вершків.

Швейцарська санепідемстанція ставиться до ідеї Ганса Лочера неоднозначно. Із одного боку, використовувати грудне молоко в їжу жодним законом не заборонено. Із іншого, через нього можуть передаватися різні інфекції. Дехто кваліфікує вживання такого молока як канібалізм.

Зараз ви читаєте новину «У швейцарському ресторані годують грудним молоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі