вівторок, 16 вересня 2008 19:06

У прибиральниці угнали БМВ

У 47-річної москвички вкрали БМВ X5 вартістю $40 тис. Жінка живе у столичному районі Рубльовка. Працює прибиральницею в магазині "Мосгосвет".

Авто стояло на парковці біля будинку. Власниця каже, що нечасто сідала за кермо через дорогий бензин. Востаннє користувалася машиною тиждень тому. Через це не може точно сказати, коли сталася крадіжка. Власники парковки пообіцяли відшкодувати жінці частину вартості БМВ, якщо авто не знайдуть.

У липні цього року до московської міліції звернулася 28-річна вихователька дитячого садка. Вона заявила, що невідомі вкрали її бетономішалку марки КамАЗ. Вантажівка стояла на території бетонного заводу. За дорученням машиною користувався знайомий жінки. Вартість авто $80 тис.

Торік у Мінську заарештували 23-річного крадія тролейбусів. Протягом двох тижнів він двічі уганяв транспорт. Свої дії пояснив тим, що жити не може без тролейбусів. Забирався через погано закриті двері. Мінчанин не лише катався вулицями міста, але й підвозив за гроші пасажирів. Чоловікові назначили психічну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «У прибиральниці угнали БМВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі