пʼятниця, 01 серпня 2008 17:50

У Польщі урочисто святкують розлучення

Польські фірми пропонують організувати урочисту церемонію розлучення. Подружжя спалює свідоцтво про шлюб і кидає обручки в унітаз.

Приватна фірма "Мультирадіо" в місті Познань уже кілька років організовує весілля. Парам, які користувалися послугами фірми під час укладання шлюбу, пропонують 80% знижки на церемонію розлучення.

— Ми не заохочуємо молодят до розлучень, — запевняє керівник "Мультирадіо" Річард Ошмян. — Наша мета зробити розлучення безболісною й навіть веселою процедурою.

Фірма влаштовує вечірку, запрошує на неї близьких і знайомих подружжя. Розпорядник слідкує за тим, щоб гостям було весело. У кінці вечора розлученій парі можуть запропонувати розрізати подружнє фото або розірвати будь-яку спільну річ.

"Мультирадіо" залучає до співпраці психологів, юристів, експертів із нерухомості та представників туристичних агентств. Вони допомагають розлученим парам подолати стрес і відправити їх на відпочинок.

Восени в місті Вроцлав проведуть ярмарок компаній, які займаються організацією різноманітних заходів. На ній окремим сектором представлять фірми, що пропонують урочисті розлучення.

Кількість розлучень у Польщі росте в два рази швидше за кількість шлюбів.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі урочисто святкують розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі