четвер, 21 серпня 2008 18:42

У Новарі забороняють сидіти на лавці втрьох

В італійському місті Новара, регіон П"ємонт, після 23.00 на лавку можна сідати лише вдвох. Хто підсяде третім, платитиме штраф у кілька десятків євро. Дивні заборони запроваджують й інші міста країни.

У Віареджіо на лавку дозволяють сідати усім охочим. Однак не можна витягувати вперед ноги. Інакше — штраф. У місті Лукка місцева влада забороняє кришити на землі хліб для голубів. Кара за порушення — кількасот євро.

Нещодавно в Генуї заборонили гуляти з пляшкою вина чи пива в руці. У Римі це дозволено. Проте з напоями та їжею не можна сідати під деревами та на сходах. Штрафуватимуть і тих, хто задрімає в громадському місті.

Окремі правила діють на італійських пляжах. За їх дотриманням поліція пильнує з гелікоптерів. На входах висять попередження: "не дозволяйте емігрантам робити вам масаж. Це може бути небезпечно для вашого здоров"я".

У місті Ераклея, що неподалік Венеції, на пляжах заборонено ліпити замки та пасочки з піску. Мовляв, це заважає тим, хто заходить у воду. Із пляжу не дозволяють виходити в плавках або бікіні.

Зараз ви читаєте новину «У Новарі забороняють сидіти на лавці втрьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі