середа, 20 лютого 2008 15:44

У Німеччині відкриють авіарейс для нудистів

Східнонімецька авіакомпанія "Оссі Урлауб" започаткує спеціальний рейс для нудистів. Перший літак із 50 голими пасажирами вилетить із міста Ерфурт до острова Узедом у Балтійському морі 5 липня цього року. Квиток туди й назад коштує 499 євро. Бронювання почалося з 1 лютого.

Рейс запровадили для східних німців. За часів комуністичної влади нудизм був одним з їхніх улюблених видів відпочинку. Влада пропагувала і підтримувала цей рух. Багато людей проводили відпустки в нудистських колоніях.

— Ідею нам подали асоціації нудистів. Для початку ми зробимо пробний рейс. Якщо все вийде, відкриємо подібні в різних напрямках, — говорить засновник компанії Енріко Ґесс.

Усі пасажири летітимуть голими близько години, проте роздягнуться лише на борту. Після посадки перед виходом із літака вони одягнуться. Бізнесмен повідомив, що пілот і екіпаж літака залишатимуться в уніформі з міркувань безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині відкриють авіарейс для нудистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі