четвер, 22 листопада 2007 17:59

У Москві відкриють поліклініку для мусульман

6 грудня цього року в Москві відкриється перша поліклініка для мусульман. У ній будуть дотримуватися законів шаріату — приписів, згідно з якими мають діяти усі послідовники ісламу.

У спеціалізованій поліклініці жінок обслуговуватимуть окремо від чоловіків. Персонал жіночих відділень складатиметься виключно з жінок, а чоловічих — із чоловіків. Одяг співробітників відповідатиме вимогам шаріату. У лікарів будуть закриті всі частини тіла, окрім п"ястей. Жінки з медперсоналу покриватимуть голови хустками.

У відділенні для мусульман планують відкрити буфет, де дотримуватимуться харчових заборон ісламу. Там не продаватимуть свинину, кров, м"ясо задушених тварин і алкоголь. Також у лікарні буде кімната для молитов, розділена ширмою на чоловічу та жіночу частини.

Власники поліклініки кажуть, що вона буде доступною для москвичів із середнім рівнем прибутків. Річний абонемент коштуватиме 13,9 тис. рублів (2,9 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «У Москві відкриють поліклініку для мусульман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі