четвер, 22 жовтня 2020 06:46

У місті з двома людьми дотримуються карантину

В італійському місті Нортосче живуть двоє чоловіків. 82-річний Джованні Каріллі та 74-річний Джамп'єро Нобілі дотримуються карантину.

Надівають маски щоразу, коли зустрічаються. Не підходять один до одного ближче як на метр. Сусідів не мають. З Нортосче обоє не виїжджають.

Місто розташоване в популярній серед туристів провінції Перуджа над скелястою ущелиною в долині Неріна на висоті 900 м. Туди важко дістатися.

— Боюся вірусу. Якщо захворію, то буду сам по собі, — каже Каріллі. — Хто попіклується про мене? Я старий, але хочу далі жити тут, доглядаючи за вівцями, виноградом і фруктовими садами. Полювати на трюфелі та гриби. Я насо­лоджуюся життям. Якщо заражуся, які в мене шанси? Спілкування мені не бракує. За 80 років наговорився. Хочеться пожити ще хоча б кілька років.

Продукти чоловікам замовляють родичі. Залишають коробки біля дверей.

— Раніше регулярно їздив до лікаря, — говорить Нобілі. — Зараз цього не роблю. Навіщо зайвий раз ризикувати? Правила є правила. Якщо почнемо робити винятки, довго не протягнемо.

В Італії інфікувалися 424 тис. людей. Майже 37 тис. померли.

Зараз ви читаєте новину «У місті з двома людьми дотримуються карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі