четвер, 14 лютого 2008 17:03

У Людмили Гурченко народилася правнучка

  Людмила Гурченко: ”Актрисі не можна бути матір’ю. Себе треба віддавати професії або дітям. Я вибрала перше”
Людмила Гурченко: ”Актрисі не можна бути матір’ю. Себе треба віддавати професії або дітям. Я вибрала перше”

72-річна акторка Людмила Гурченко стала прабабусею. Її єдина онука, Олена Корольова, 24 роки, народила доньку. Через проблеми зі здоров"ям їй зробили кесарів розтин. Після пологів мати залишили в реанімації. Дитину поки що доглядає батько, бізнесмен Павло Корольов.

Людмила Марківна онуку не привітала. Раніше акторка заявляла, що нащадок їй не потрібен. Гурченко не спілкується ні з Оленою, ні з її матір"ю — своєю донькою, 47-річною Марією Корольовою. Шість років тому вони судилися за однокімнатну квартиру в центрі Москви, що належала матері Гурченко. Суд постановив віддати доньці акторки $10 тис. або третину площі. Марія відмовилася від компенсації та виїхала з квартири. Нині вони називають одна одну чужими людьми.

Коли Марія закінчила школу, Гурченко попередила, що не збирається втручатися в її життя. Марія стала медсестрою, народила двох дітей — Олену та Марка. Людмила Марківна соромилася казати знайомим, що вже стала бабусею. 10 років тому Марк загинув від передозування наркотиків.

— Мати з мене ніяка, — визнала Гурченко. — Актрисі не можна бути матір"ю. Себе треба віддавати професії або дітям. Я вибрала перше.

Зараз ви читаєте новину «У Людмили Гурченко народилася правнучка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі